Workshops - Kinderfeestjes

De workshop inpakken is echt voor iedereen, we beginnen bij de basis en je leert om cadeautjes leuk in te pakken zonder dat je hier ervaring mee hoeft te hebben.

Heb je nou al wel ervaring en wil je nieuwe technieken leren dan kan dat natuurlijk ook, tijdens de workshop is er voldoende ruimte voor tips op maat.

Er is ruime keuze uit mooie materialen zoals inpakpapier, stickers en lint en er zijn diverse voorbeelden ter inspiratie. 
 

Tevens mag je zelf een aantal cadeautjes meenemen die je graag wil inpakken zodat je op een volgend feestje meteen je nieuwe inpakkunsten kan laten zien!

 

Workshop volwassenen

Optie 1:  Workshop in de galerie in Wijk bij Duurstede; Dit kan op aangegeven data maar als je zelf met een groepje wil komen op een bepaalde datum is dat in overleg ook zeker mogelijk (max. 6 personen)

Optie 2: Workshop bij de Veldpoortstraat in Wijk bij Duurstede, in deze locatie is ruimte voor minimaal 8 en maximaal 15 personen. Deze locatie is ideaal voor een uitje met vriendinnen, een teamuitje of verenigingsuitje.

Optie 3: Workshop op een zelf gekozen locatie; wil je met meer dan 6 personen de workshop volgen, bijvoorbeeld als teamuitje, vrijgezellenfeestje of gewoon zomaar dan kan dat ook als je zelf een ruimte beschikbaar hebt met genoeg tafels. Ik kom dan voor een gezellige avond naar jullie toe! 

De kosten voor de volwassenworkshop zijn €32,50 incl. koffie/thee met iets lekkers en een inpakset ter waarde van ruim €10,-

De workshop duurt circa 2,5 uur. 


Kinderfeestje

Ben je 7 jaar of ouder en zoek je een origineel en creatief kinderfeestje? Dan is een inpakfeestje de uitkomst! 

Tijdens het feestje wordt er eerst iets leuks geknutseld wat daarna ingepakt wordt. We gaan verder oefenen met een aantal basis inpaktechnieken. 

De kosten voor een kinderfeestje zijn €15,- per kind incl. limonade, iets lekkers, de knutsel en een inpaksetje om mee naar huis te nemen. 

Het feestje duurt circa 1,5 á 2 uur en is beschikbaar vanaf 4 kinderen.

Wat betreft de locatie zijn er 2 opties in Wijk bij Duurstede afhankelijk van het aantal kinderen en het is ook mogelijk om het feestje bij de jarige thuis te organiseren. 


Om aan te melden voor een workshop, een kinderfeestje aan te vragen en/of voor meer informatie kan je een mail sturen naar info@gippypresents.nl.

Kijk hier voor een overzicht van geplande workshops in de agenda. 

Tip: Neem voor schilderworkshops en schilderfeestjes eens een kijkje op AtelierVerfstreken.

© 2023 - 2024 Gippy Presents | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel